Dé multidisciplinaire aanpak

Arbeidsgerelateerde problemen

Arbeidsgerelateerde problemen

Voor veel bedrijven is het al een zware tijd sinds de intrede van het COVID-19 virus. Als daar ook nog zieke medewerkers bij komen, die niet in staat zijn om de werkzaamheden uit te voeren bijkomen is dat dubbel zo zwaar.  

 

Hoe kan je er als werkgever of werknemer voor zorgen dat je als je herstellende bent van COVID-19 een voorspoedige en positieve terugkeer naar de werkvloer kan worden gemaakt. Een enorme uitdaging die met behulp van de bedrijfsarts net iets makkelijker kan worden gemaakt.  

 

In de vlog geeft Mariëlle van Aalst je uitleg, informatie en tips over dit onderwerp. 

Bedrijfsarts Mariëlle van Aalst

Mariëlle van Aalst

Bedrijfsarts Mariëlle van Aalst, werkt bij van Aalst Arbo Advies

 

Mariëlle ziet en begeleid al vanaf de eerste golf COVID-19 patiënten en probeert ze vanuit haar eigen expertise en netwerk op een gezonde manier te begeleiden bij de terugkeer naar het werk.

 

Haar motto: ‘’ Een gezond bedrijf en gezonde werknemers is een voorwaarde voor een duurzame en succesvolle organisatie.’’

Coronavirus en gezondheid en zorg

Wat zijn de symptomen van het coronavirus COVID-19? Lees meer informatie over het coronavirus en uw gezondheid.
Financiële problemen

Financiële problemen

Herstel na COVID-19 is niet alleen op medisch gebied een lastig probleem. Ook de financiële problemen kunnen tot de nodige stress, angst en dagelijkse zorgen. In alle gevallen wil je dit zo goed mogelijk wegnemen. Dit om het herstel van COVID-19 te bevorderen. 

 

In de vlog zal Theo van der Werff je informatie geven wat je als ondernemer kan doen om ook in tijden van financiële tegenspoed wel je hoofd boven water te kunnen houden. 

Accountant Theo van der Werff

Theo van der Werff

Theo van der Werff, oprichter, eigenaar en AA accountant bij VDW accountancy.

 

Naast zijn werk als accountant en ervaring als docent schrijft Theo ook columns voor een regionaal weekblad. Zijn onderwerpen hebben vaak relatie met maatschappelijke problematiek. Vanuit die hoedanigheid helpt Theo ook graag mee met dit platform als het gaat voor het herstel na COVID-19 voor ondernemers.